PR & Press Manager til VisitDenmark, New York (USA og Canada)

Vi søger en PR & Press Manager med ansvar for samtlige presse og PR aktiviteter for VisitDenmark i USA.


Vi tilbyder
Vi tilbyder en spændende stilling i et dynamisk og aldrig stillestående miljø, hvor vi sammen arbejder for at markedsføre Danmark som turisme‐ og rejse destination på det amerikanske marked. Din daglige arbejdsplads bliver på Manhattan i New York.
Som PR & Press Manager i VisitDenmark USA bliver du en del af et engageret og fagligt dygtigt team på 6 faste medarbejdere + 2 praktikanter. Vi markedsfører og brander Danmark målrettet mod konsumenter, travel trade og relevante amerikanske (og canadiske) medier.

Dine ansvarsområder
Du får ansvar for at sikre den strategiske og systematiske bearbejdning af journalister og bloggere på det amerikanske og canadiske mediemarked med henblik på at skabe mest mulig positiv omtale af Danmark som rejsedestination.

I tæt samarbejde med vores Online Manager bliver du medansvarlig for at udvikle og eksekvere på fælles marketing/presse kampagner på samtlige kommunikationsplatforme.

Derudover er du ansvarlig for:

  • Udarbejdelse af pressemeddelelser, nyhedsbreve, lokale presseevents og pressebesøg til Danmark samt andre relationsskabende aktiviteter
  • At oparbejde en tæt kontakt til vores presse‐ og partnernetværk i Danmark og USA
  • At udvikle og udvide et solidt netværk blandt nøglepersoner i de centrale nordamerikanske medier.
  • VisitDenmark USA's pressebudget

Din faglige profil
Vi forestiller os, at du har en del års erfaring med klassisk PR arbejde fra bureau, privat virksomhed el. lign., og du har gerne international erfaring. Du er vant til at arbejde med pressen i forbindelse med events og store arrangementer, og du har rig erfaring med formidling af historier og budskaber til pressen på digitale platforme. Du er en fremragende netværker og kan hurtigt skabe dig solide forbindelser blandt amerikanske journalister og bloggere.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Har næse for den gode historie, og kan vinkle og perspektivere en historie på tryk, gennem video, online samt på sociale medier
  • Taler og skriver flydende engelsk/amerikansk
  • Er kreativ, nytænkende, proaktiv og kan sælge historier til pressen
  • Er resultatorienteret og kan føre et projekt fra idé til resultat ‐ både når idéen er din egen, og når den kommer fra andre.

Din person
Du er struktureret, detaljeorienteret og overholder dine deadlines. Du brænder for at levere og
optimere konkrete kommunikationsløsninger, og du er faglig ambitiøs og kvalitetsbevidst. Af natur er du udadvendt, relationsskabende og arbejder godt i teams. Dertil forventer vi, at du kan arbejde selvstændigt og kan holde mange bolde i luften på én gang.

Jobbet kræver
Du skal forvente rejseaktivitet både i USA og til/fra Danmark, hvilket også kan indebære
rejseaktivitet i weekender og uden for normal arbejdstid. Jobbet kræver, at du kan holde hovedet koldt i tilspidsede situationer og tager en ekstra tørn, når det brænder på.

Interesseret?
Så klik på ”Søg stillingen” knappen eller søg stillingen via vores hjemmeside.
Din ansøgning skal være på engelsk, vedhæftet dit CV og andre relevante papirer. Ansøgningsfristen
er onsdag d. 24. juni 2015. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Stillingen ønskes besat pr. 1. september 2015. Derfor er det vigtigt for os at rekruttere en ny kollega inden sommerferien. Af den grund forventer vi at gennemføre 1. og 2. samtaler i København i uge 28.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Markedschef Bruno Bedholm via mail: bbe@visitdenmark.com
Læs mere om VisitDenmark her.

Se jobopslaget her