Generalkonsulatet i New York søger administrativ medarbejder

Det Danske Generalkonsulat i New York søger en administrativ medarbejder. Medarbejderen vil indgå i Fællesadministrationen, der betjener både Generalkonsulatet og FN-missionen. Tiltrædelse er pr. 1. august 2015 eller snarest derefter.

Der er tale om mange forskelligartede opgaver inden for administration, herunder kontakt til eksterne leverandører, opgaver i forbindelse med mange indgående besøg samt lettere opgaver inden for HR. Det er derfor vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og udvise initiativ til at løse opgaverne samtidig med, at du med et smil skal kunne håndtere at have mange bolde i luften på én gang.

Opgaverne forudsætter en del kommunikation både internt og eksternt, og du skal derfor kunne skrive og tale dansk og engelsk på et højt niveau.

Du skal have kendskab til MS-Office og generelt have flair for IT. Hvis du har kendskab til ERP- og finanssystemer, vil det være en fordel, men det er ikke et krav.

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer ugentlig. I den ugentlige arbejdstid indgår en betalt daglig frokostpause på 29 minutter. Aften- og weekendarbejde kan forekomme i spidsbelastningsperioder, ikke mindst i forbindelse med indkomne besøg.

Du vil blive ansat som lokalansat på Generalkonsulatet for en 2 års periode med mulighed for forlængelse. Lønnen vil blive fastlagt efter kvalifikationer samt lokale forhold. Der stilles ikke bolig til rådighed i forbindelse med stillingen.

Begrundet ansøgning bilagt CV, eksamensbeviser samt anbefalinger sendes til Generalkonsulatet i New York (nycgkl@um.dk). Angiv venligst i emnelinjen: Administrativ medarbejder. Ansøgning. Dit navn.

Ansøgningsfrist er søndag den 21. juni. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 26 via Skype e.l.

Evt. spørgsmål kan rettes til administrations- og HR-chef Helle Dyreborg-Gunslev (heldyr@um.dk, tlf. +1 212 705 4903).

Det danske Generalkonsulat i New York fremmer danske interesser i New York og USA inden for eksport, amerikanske investeringer i Danmark, kultur, presse, Public Diplomacy, visum og pas. Generalkonsulatet er beliggende One Dag Hammerskjold Plaza, 885 Second Avenue, 18th floor, New York, NY 10017-2201, USA.